Nieuws over oude auto's

Tv-programma vindt unieke Porsche 901

Het is al prachtig als er ergens in een oude schuur een unieke Porsche 901 wordt gevonden. Nog mooier is het als er een tv-ploeg bij aanwezig is om alles vast te leggen. Op 10 november zendt de Duitse zender RTL2 het programma ‘Trödeltrupp – Das Geld liegt im Keller’ uit.

Trödeltrupp is een variant op het Britse programma ‘Cash in the attick’. Het programma helpt mensen die in geldnood zitten om in hun eigen bezittingen spullen van waarde te vinden.
Zo helpt de Trödeltrupp ook een 70-jarige liefhebber van oude auto’s. Hij heeft er twintig, en eigenlijk had hij ze allemaal willen opknappen. Daar is niks van gekomen en nu heeft hij grote geldzorgen.
De programmamakers gaan met deskundigen door de verzameling oldtimers en dan blijkt dat die ene auto achter in de hoek een Porsche 901 is. Daarmee zijn de geldzorgen in één klap voorbij.

Het programma is eerder dit jaar opgenomen, en intussen weten we ook hoe het is afgelopen. Op de website Vierenzestig.nl wordt exact uit de doeken gedaan hoe het verder is gegaan met de roestige oude Porsche. Dat gaan we hier dus niet herhalen. Maar het leuke is dat we binnenkort dus kunnen zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Noteer 10 november in je agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws uit de Modelauto Krant:

  • De Modelauto Krant stopt ermee

    Het is afgelopen. Vandaag stopt de Modelauto Krant ermee, dit is het laatste bericht. Maar je bent nog niet van ons af, want […]

  • Gewoon blijven Opelen

    Ik ben dan wel niet zo irenisch (vredestichtend/bemiddelend) als Angela, maar ik rij wel Duits. Het respect kan dan wel bij […]

  • Neurenbergs nieuws van Siku

    Het Neurenbergse nieuws barst nu goed los, ook bij Siku is  een hoop nieuwe modellen dat in het vooruitzicht wordt […]

Abonneer nu gratis

op onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Rubrieken

Oude berichten:

Toyota Celica snelst in waarde gestegen in 2015

In Duitsland blijven de prijzen van oldtimers gestaag toenemen. Grootste verrassing van het afgelopen jaar is de eerste generatie Toyota Celica. De Duitse Oldtimer Index van brancheorganisatie VDA is in 2015 weer gestegen, dit keer met 5.6 procent. De index die het verloop van prijzen [Lees verder…]

0 commentaren

Schuurvondsten: