Nieuws over oude auto's

Toerritten: Aalsmeer zit vol, Vlaardingen heeft nog plek

ARN drukte 02Het seizoen voor oldtimerritten is in volle hevigheid losgebarsten. Aalsmeer Roest Niet zit aanstaande zondag ramvol. Maar de Haringrit Vlaardingen, een week later, heeft nog een paar plaatsen beschikbaar.

De tiende editie van Aalsmeer Roest Niet was al binnen een paar weken volgeboekt. Tweehonderd deelnemers gaan op zondag 12 juni van start voor een mooie rit van 160 kilometer. Het belooft een groot feest te worden, met start en finish als vanouds bij The Beach in Aalsmeer. Natuurlijk doet Oldtimerblog verslag van die dag.

Haringrit
Wie nog zin heeft in een rit en te laat was om zich in Aalsmeer aan te melden, kan een week later nog in Vlaardingen terecht. Daar wordt op zaterdag 18 juni de Haringrit gereden. Dit is een oriëntatierit over 180 kilometer.
De rit gaat van start bij bierbrouwerij Vulcaan in Vlaardingen, de plek van de finish is nog even geheim. Niet geheim is dat de dag wordt afgesloten met een stevige barbecue voor de deelnemers. Voor deze rit zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 99, maar dat geld komt in zijn geheel ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Passie. Deze nieuwe stichting in Vlaardingen zet zich in voor jonge kinderen met autisme.

Hieronder een impressie van wat je tijdens de Haringrit kunt verwachten:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=a8VCmqJWLHs” width=”640″ height=”480″ rel=”no”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *