Nieuws over oude auto's

Riverside Car Classic: rijden, netwerken en lekker eten

Organisatoren Riverside Car Classic Harry Eskes (li) en Ferry Dierckxsens - Foto Anke BotIn september wordt de eerste editie gereden van deze tourrit in de omgeving van Dordrecht. De rit is bestemd voor liefhebbers van klassieke auto’s, maar het gaat niet alleen om het rijden. Netwerken en culinair genieten staan ook op het programma. 

De Riverside Car Classic wil op zaterdag 10 september bezitters van klassieke auto’s met een luxe verzorgde dag samenbrengen. Harry Eskes, één van de oprichters: “Het motto van Riverside Car Classic is ‘ontspannen rijden, culinair genieten, informeel ontmoeten’. We willen een brug slaan tussen een mooie toertocht en het leggen van contacten. Met een tocht die jaarlijks van begin tot eind op-en-top verzorgd is. We denken hiermee de juiste snaar te raken. Afgaande op de reacties van topondernemers uit de regio, die we de plannen voorlegden, zitten we op het goede spoor. Want zij reageerden alle enthousiast en legden zich vast als partner van de Riverside Car Classic. Een start die we niet verwacht hadden! Net zo min als we afgelopen week publicaties verwacht hadden dat mobiel erfgoed zichtbaarder mag worden. Dat helpt.”

35 jaar en ouder
“Met zo’n volledig verzorgde insteek, bieden we iets anders dan anders”, vult mede-oprichter Ferry Dierckxsens aan. “Dit eerste jaar hebben we op 10 september alvast een schitterende tocht uitgezet. En we gaan op hoog niveau lunchen. Riverside Car Classic is met nadruk géén wedstrijd, maar uiteraard gaan we wel diverse prijzen toekennen. Denk aan beste auto, beste dames-equipe, leukste kleding en dat soort zaken. Bezitters van een klassieker van 35 jaar en ouder kunnen zich inschrijven via de website www.car2business.nl. Omdat 10 september al relatief snel is, is het advies daar niet te lang mee te wachten. Dit evenement is natuurlijk een lekkere onderbreking om even af te kicken van de eerste werkweken na de zomervakantie. Omdat wij er serieus mee bezig zijn, organiseren we de rit onder de vlag van de stichting Car2Business.”

De Riverside Car Classic wordt ondersteund door verschillende bedrijven uit de omgeving Dordrecht, waaronder Amega Holding (dealer Volkswagen, Audi, Opel, Volvo, Hyundai, Seat, Skoda), Auto Wüst (Mercedes-Benz dealer), Bardahl oliën & smeermiddelen, Meesterkok Ad Janssen (GasteRhoon Groep) en RAC Jaguar Land Rover dealer. Honc Design, 1-2-Appletree en Anke Bot Fotografie.

2 reacties op “Riverside Car Classic: rijden, netwerken en lekker eten

Avatar image
Piet Penning on 23/07/2016 18:58

Graag wat meer informatie over de Oldtimerdag 10 september as.
Ben in het bezit van A-Ford van 1930.
Groeten,
Piet Penning

Avatar image
FvL on 23/07/2016 19:13

Meer informatie over deze dag vindt u op de website http://www.car2business.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *