Nieuws over oude auto's

Oldtimerblog geeft overzicht van 90 Europese portals

ChevroletSpeciaal voor de liefhebbers die internationaal willen zoeken, heeft Oldtimerblog een nieuwe pagina gemaakt. Hier vindt je een overzicht van 90 webportals in heel Europa waar oldtimers worden aangeboden.

Ben je op zoek naar een specifieke oldtimer? Een auto die in Nederland niet of weinig wordt aangeboden? Wil je weten wat er in andere Europese landen op de markt is? Kijk dan snel op de pagina Te Koop in Europa op Oldtimerblog.nl. Hier vind je links naar bijna honderd occasionsites en -portals in heel Europa.

Twaalf landen
Een Zastava in Bosnië Herzegovina, oude Volkswagens in Polen, een Ford Corsair in Frankrijk of een Rolls-Royce in Duitsland: je staat er soms van te kijken wat een bijzondere oldtimers er in de verschillende Europese landen worden aangeboden.
Op de pagina Te Koop in Europa hebben we 92 websites uit twaalf Europese landen bij elkaar gebracht. Aan de hand van deze links kun je nu gemakkelijk zoeken in de verschillende landen naar auto’s van je keuze.

AutoBINGOOO
De lijst met occasionwebsites is tot stand gekomen in samenwerking met AutoBINGOOO CarSearch. Deze Europese zoekmachine wordt door professionals in de autobranche gebruikt om snel en gemakkelijk alle Europese webportals te doorzoeken. Met AutoBINGOOO heb je het aanbod uit heel Europa op één scherm en kun je snel zoekopdrachten geven.
Natuurlijk is de wereld van internet continu in beweging. We zullen dan ook zorgen dat de links op de pagina geregeld worden ververst en aangevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws uit de Modelauto Krant:

  • De Modelauto Krant stopt ermee

    Het is afgelopen. Vandaag stopt de Modelauto Krant ermee, dit is het laatste bericht. Maar je bent nog niet van ons af, want […]

  • Gewoon blijven Opelen

    Ik ben dan wel niet zo irenisch (vredestichtend/bemiddelend) als Angela, maar ik rij wel Duits. Het respect kan dan wel bij […]

  • Neurenbergs nieuws van Siku

    Het Neurenbergse nieuws barst nu goed los, ook bij Siku is  een hoop nieuwe modellen dat in het vooruitzicht wordt […]

Abonneer nu gratis

op onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Rubrieken

Oude berichten:

FOTO’S – Zweeds automuseum doet 150 oldtimers van de hand

Op 19 oktober worden in Zweden 150 oldtimers geveild van het Autoseum in Simrishamn. In de collectie diverse oude Volvo’s, maar bijvoorbeeld ook een Cadillac van het Zweedse koningshuis. Het Autoseum is ontstaan toen de collectie Von Rosen in Skokloster in 2007 werd verkocht. Die [Lees verder…]

0 commentaren

Schuurvondsten: