Nieuws over oude auto's

Nieuw evenement Capital Cars & Classics is volgeboekt

CCC4De nieuwe beurs wordt in april gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. CC&C is duidelijk gericht op het duurdere soort auto’s. En bezoekers.

Nederland is weer een nieuw evenement over klassieke auto’s rijker: Capital Cars & Classics wordt in het weekend van 23 en 24 april gehouden. Plaats van handeling is de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam Noord. Deze vroegere fabriek van de fameuze Kromhout motoren is alweer enige jaren omgetoverd tot evenementenlocatie.

Kromhouthal
De hal vormt op 23 en 24 april een industrieel decor voor een uitstalling aan klassieke én moderne auto’s. In de lijst van deelnemers komen verschillende bekende namen van oldtimerspecialisten voorbij. Maar ook specialisten in het moderne spul hebben zich aangemeld, zoals Porsche Centrum Amsterdam en Louwman Exclusive. Want CC&C wil graag modern en oud klassiek door elkaar laten zien.
Behalve auto’s is er ook aanbod van het bijbehorende assortiment aan lifestyle-producten: horloges, kleding en reizen, bijvoorbeeld.
Aan ambitie ontbreekt het de organisatoren niet, op de website melden ze dat CC&C ze over enige tijd vergeleken willen worden met beurzen als Retromobile en Techno Classica.

Viergangendiner
Entree tot het spektakel kost € 19,50 per persoon, maar dat is inclusief parkeren en een shuttleservice van en naar het parkeerterrein. Kaarten bestellen kan online. Fijnproevers kunnen ook meedoen aan de Grand Night op vrijdag 22 april. Een select gezelschap krijgt dan een preview van de beurs, met een viergangen diner van een topchef. Kaarten voor deze avond kosten € 250 p.p., maar daar zit dan ook een entreekaart voor het weekend in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws uit de Modelauto Krant:

  • De Modelauto Krant stopt ermee

    Het is afgelopen. Vandaag stopt de Modelauto Krant ermee, dit is het laatste bericht. Maar je bent nog niet van ons af, want […]

  • Gewoon blijven Opelen

    Ik ben dan wel niet zo irenisch (vredestichtend/bemiddelend) als Angela, maar ik rij wel Duits. Het respect kan dan wel bij […]

  • Neurenbergs nieuws van Siku

    Het Neurenbergse nieuws barst nu goed los, ook bij Siku is  een hoop nieuwe modellen dat in het vooruitzicht wordt […]

Abonneer nu gratis

op onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Rubrieken

Oude berichten:

Nieuw: K500 Index houdt prijzen klassieke auto’s bij

Dit weekend is in Londen de website K500.com gelanceerd. Daarmee verschijnt een nieuwe prijsindex in de wereld van klassieke auto’s. De K500 Index wordt geproduceerd door het adviesbureau Kidston SA in Genève. De index volgt het prijsverloop sinds 1994 van 500 van de meest verzamelde [Lees verder…]

1 commentaar

Schuurvondsten: