Nieuws over oude auto's

Nieuw evenement Capital Cars & Classics is volgeboekt

CCC4De nieuwe beurs wordt in april gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. CC&C is duidelijk gericht op het duurdere soort auto’s. En bezoekers.

Nederland is weer een nieuw evenement over klassieke auto’s rijker: Capital Cars & Classics wordt in het weekend van 23 en 24 april gehouden. Plaats van handeling is de Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam Noord. Deze vroegere fabriek van de fameuze Kromhout motoren is alweer enige jaren omgetoverd tot evenementenlocatie.

Kromhouthal
De hal vormt op 23 en 24 april een industrieel decor voor een uitstalling aan klassieke én moderne auto’s. In de lijst van deelnemers komen verschillende bekende namen van oldtimerspecialisten voorbij. Maar ook specialisten in het moderne spul hebben zich aangemeld, zoals Porsche Centrum Amsterdam en Louwman Exclusive. Want CC&C wil graag modern en oud klassiek door elkaar laten zien.
Behalve auto’s is er ook aanbod van het bijbehorende assortiment aan lifestyle-producten: horloges, kleding en reizen, bijvoorbeeld.
Aan ambitie ontbreekt het de organisatoren niet, op de website melden ze dat CC&C ze over enige tijd vergeleken willen worden met beurzen als Retromobile en Techno Classica.

Viergangendiner
Entree tot het spektakel kost € 19,50 per persoon, maar dat is inclusief parkeren en een shuttleservice van en naar het parkeerterrein. Kaarten bestellen kan online. Fijnproevers kunnen ook meedoen aan de Grand Night op vrijdag 22 april. Een select gezelschap krijgt dan een preview van de beurs, met een viergangen diner van een topchef. Kaarten voor deze avond kosten € 250 p.p., maar daar zit dan ook een entreekaart voor het weekend in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *