Nieuws over oude auto's

Mooi weer bij de Cars & Coffee in het Ford Museum a.s. zondag

Justin van der Oord Ford SierraAlle voorbereidingen voor de komende Modelauto & Automobilia Beurs in het Ford Museum zijn getroffen. En nu blijkt ook nog eens dat het op zondag 1 november lekker droog en zonnig weer wordt. ‘t Kan niet op.

We zijn er helemaal klaar voor. De tafels zijn besteld, de koffie en croquetten zijn ingeslagen, de kisten met modelauto’s staan klaar voor transport. Zondag 1 november vindt alweer de derde editie plaats van de Modelauto & Automobilia Beurs, deze keer in het Ford Museum Hillegom. En laat nu vandaag het weermannetje vertellen dat het komend weekend lekker herfstweer wordt. En let op: de beurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Met je entreekaartje voor de beurs krijg je korting op je kaartje voor het Ford Museum.

Ford Sierra
Zoals al eerder gemeld hebben we deze keer 90 meter tafels die aanstaande zondag ramvol staan met modelauto’s en andere verzamelwaardige zaken. Bovendien is er tegelijk ook een Cars & Coffee, waarbij we diverse interessante oldtimers verwachten. Een ervan is de Ford Sierra die je hier ziet, het is de raceauto waarmee Justin van der Oord racet in het DNRT. Meer over zijn autosport activiteiten vind je op zijn website. De Cars & Coffee wordt georganiseerd in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet.

Je vindt het Ford Museum Den Hartogh aan de Haarlemmerstraat 36, 2181HC Hillegom.

Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *