Nieuws over oude auto's

FOTO’S – BCA is er klaar voor, morgen is de klassiekerveiling

BCA Klassiekerveiling 2016 03 - Foto OldtimerblogDe jaarlijkse BCA Klassiekerveiling vindt morgen plaats bij BCA Autoveiling in Barneveld. We namen er vandaag alvast een kijkje en troffen er een grote variëteit van old- en youngtimers aan.

De klassiekerveiling van BCA in Barneveld is de enige jaarlijkse fysieke veiling van oldtimers in ons land. Het wordt daardoor voor steeds meer mensen een uitje. De belangstelling van aanbieders lijkt de afgelopen jaren ook te groeien. Zelfs vandaag nog zijn er de nodige oldtimers bijgekomen in Barneveld. Het is daardoor niet helemaal precies te zeggen hoeveel voertuigen er in de veiling zitten, maar het zijn er zeker meer dan 160.

Mack
In de collectie vindt je werkelijk van alles wat. Het zijn ook niet alleen auto’s, er zitten ook een aantal tractoren bij, een Mack truck en een aantal historische bromfietsen en scooters.
Bij de auto’s lopen de leeftijden uiteen van pakweg 1995 tot rond 1930. Persoonlijk lopen wij erg warm voor de Borgward Isabella’s, maar ook de Opel Commodore A is erg leuk. Opmerkelijk is dat er wel een paar Porsches in de collectie zitten, maar geen 911’s. Wel twee 928’s en minimaal één 944.
De toestand van de voertuigen loopt uiteen van showroomconditie tot restauratieproject.

Morgen
De BCA Klassiekerveiling wordt morgen, zaterdag 16 april gehouden. De veiling begint om 12 uur, maar je bent al vanaf 9 uur welkom om de kavels te bekijken. BCA Autoveiling is gevestigd aan De Landweer 4, 3771 LN in Barneveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws uit de Modelauto Krant:

  • De Modelauto Krant stopt ermee

    Het is afgelopen. Vandaag stopt de Modelauto Krant ermee, dit is het laatste bericht. Maar je bent nog niet van ons af, want […]

  • Gewoon blijven Opelen

    Ik ben dan wel niet zo irenisch (vredestichtend/bemiddelend) als Angela, maar ik rij wel Duits. Het respect kan dan wel bij […]

  • Neurenbergs nieuws van Siku

    Het Neurenbergse nieuws barst nu goed los, ook bij Siku is  een hoop nieuwe modellen dat in het vooruitzicht wordt […]

Abonneer nu gratis

op onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Rubrieken

Oude berichten:

Nieuw: pop-up store voor klassiekers

Klassiekerspecialist Potomac Motors uit Terborg lanceert de eerste Pop-up Classic van Nederland, en zelfs van Europa. In een tijdelijke showroom langs de A12 bij Duiven staan van 4 april tot en met 13 mei zo’n 140 klassieke auto’s uitgestald. De collectie loopt uiteen van Renault [Lees verder…]

2 comments

Schuurvondsten: