Nieuws over oude auto's

Ford Mustang gestolen in Aken, en een Porsche 911 in Krefeld

Ford Mustang - Foto Polizei Aacen

Een foto op lage resolutie van de gestolen Ford Mustang.

Afgelopen zondag is deze Ford Mustang in Aken gestolen. Een getuige heeft daarbij een Nederlandse motorfiets gezien. En in Krefeld is een Porsche 911 gestolen.

De Ford Mustang uit 1969 is op zondag 2 augustus tussen 3 en 6 uur in de middag gestolen in de Kaiser-Friedrich-Allee aan de zuidkant van Aken. Dat meldt de Polizei Nordrhein-Westfalen. De Mustang zou volgens opgave van de politie een waarde hebben van zo’n € 50.000.

Een getuige meldt dat hij zondagmiddag in een ander deel van Aken, op de Roermonder Straße, door een dergelijke rode Ford Mustang is ingehaald. Achter de Mustang reed een motorfiets met Nederlands kenteken, zowel de motor als de Mustang reden met hoge snelheid.

In Krefeld, ook niet ver van de Nederlandse grens, is op dezelfde dag een Porsche 911 gestolen. De auto stond nota bene in een garage geparkeerd. De Porsche had het oldtimerkenteken D-BP911H. Het gaat om een zilvergrijze 911 SC met achterspoiler.

Sinds eind mei zijn er in Aken nu al 9 oldtimers gestolen, en de politie tast nog in het duister over de achtergronden van de diefstallen. Twee weken geleden zagen dieven kans om in één klap vier oldtimers uit een stalling weg te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *