Nieuws over oude auto's

Op 1 november Cars & Coffee bij het Ford Museum

Opel Kapitan ARN 2013Op zondag 1 november zijn eigenaren van klassieke auto’s van harte welkom bij het Ford Museum in Hillegom. Tijdens een Cars & Coffee kunnen oldtimerliefhebbers elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen. Tegelijk met deze Cars & Coffee wordt in het Ford Museum een Modelauto & Automobilia Beurs gehouden.

Het verschijnsel Cars & Coffee is over komen waaien uit de USA. Eigenaren van oldtimers komen daar geregeld bij elkaar op een parkeerterrein ergens bij een restaurant of café, in elk geval ergens waar koffie is. Daar kunnen de liefhebbers elkaars auto’s bewonderen, oude vrienden ontmoeten, nieuwe contacten maken en informatie opdoen over hun geliefde vervoermiddel.

VIP-parking
Bij het Ford Museum wordt op zondag 1 november de VIP-parking vlak voor de deur vrijgehouden voor oldtimers. Alle auto’s van bouwjaar 1985 en ouder zijn hier van harte welkom. Berijders van deze auto’s krijgen gratis entree voor twee personen op de Modelauto & Automobilia Beurs, die dan in het Ford Museum wordt gehouden. Ook krijgen ze korting op een kaartje voor het Ford Museum zelf.

Modelauto’s
Tijdens de Cars & Coffee wordt in het Ford Museum ook de Modelauto & Automobilia Beurs gehouden. Dit is een ruilbeurs voor verzamelaars van modelauto’s, autofolders, autodocumentatie en verder alles wat met auto’s te maken heeft. Tijdens de beurs zijn er meer dan vijftig standhouders die oude en nieuwe spullen aanbieden.

Korting
De Modelauto & Automobilia Beurs en de Cars & Coffee vinden plaats op zondag 1 november van 11.00 uur tot 16.00 uur. Wie met een oldtimer komt, krijgt gratis toegang voor twee personen tot de beurs en krijgt ook gereduceerd tarief (€ 7,50) op een kaartje voor het Ford Museum.

Bezoekers van de Modelauto & Automobilia Beurs betalen € 3,00 entree per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.
Met het kaartje van de beurs krijgt u ook gereduceerd tarief (€ 7,50) op een kaartje voor het Ford Museum. Tijdens deze dag is natuurlijk het restaurant van het Ford Museum geopend.

De Cars & Coffee wordt georganiseerd door Aalsmeer Roest Niet, in samenwerking met Oldtimerblog, het Ford Museum en de Modelauto & Automobilia Beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws uit de Modelauto Krant:

  • De Modelauto Krant stopt ermee

    Het is afgelopen. Vandaag stopt de Modelauto Krant ermee, dit is het laatste bericht. Maar je bent nog niet van ons af, want […]

  • Gewoon blijven Opelen

    Ik ben dan wel niet zo irenisch (vredestichtend/bemiddelend) als Angela, maar ik rij wel Duits. Het respect kan dan wel bij […]

  • Neurenbergs nieuws van Siku

    Het Neurenbergse nieuws barst nu goed los, ook bij Siku is  een hoop nieuwe modellen dat in het vooruitzicht wordt […]

Abonneer nu gratis

op onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Rubrieken

Oude berichten:

De eerste sportwagen van Toyota

In de opkomende auto-industrie van Japan ontstond rond 1960 serieuze aandacht voor sportwagens. In 1962 presenteerde Toyota zijn prototype Toyota Publica Sports op de Tokyo Auto Show. De Toyota Publica was een klein en betaalbaar autootje, aangedreven door een 700 cc tweecilindertje. De doorontwikkeling van [Lees verder…]

0 commentaren

Schuurvondsten: